Calator in Bascheti

Căsuțele inedite, de la munte, la preț bun: de la 170 de lei/pers/noapte
Căsuțele inedite, de la munte, la preț bun: de la 170 de lei/pers/noapte

Este o toamnă de vis, vremea perfectă să mergi la munte, să te mai relaxezi, să faci drumeții sau să admiri culorile arămii ale naturii. Cauți o cazare la munte, aproape de București? Îți dăm un pont: complexul Moon Resort îți poate oferi liniștea de care ai nevoie și tot confortul pentru un sejur reușit. Este un complex de căsuțe ingenios realizate, situat la Comarnic și la Bușteni: Moon Village Comarnic și Moon Bușteni. (P)

MOON VILLAGE COMARNIC – RELAXARE ÎN MIJLOCUL NATURII

Unde: Comarnic, Strada Ghioșești, județul Prahova, la 110 kilometri distanță față de București.

Moon Village Comarnic înseamnă, de fapt, 26 de căsuțe superbe, construite pe un deal din Comarnic, de unde vei putea admira în voie peisajul colorat pe care îl desenează toamna pe dealurile din jur. Interiorul este amenajat cu mult bun gust, în culori calde, cu un design modern și condiții premium.  Ai la dispoziție de la chicinetă complet utilată până la zonă de grătar și terasă generoasă.

Căsuțele sunt potrivite atât pentru cupluri – Juliet și Jupiter – cu 2 locuri, pentru familii cu copii sau pentru gașca de prieteni: Calisto: 4-6 persoane, Loft: 2-4 persoane și Hyperion: 4-6 persoane.

Pont: Mai sunt locuri libere pentru Crăciun, iar pentru Revelion mai există disponibilitate în căsuțele pentru două persoane. Vezi mai multe aici! 

Locația are zonă de parcare, dar și o sală de evenimente tare faină, potrivită pentru teambuilding-uri sau pentru petreceri, cu o capacitate de maximum 100 de persoane.

MOON RESORT BUȘTENI – PRIVELIȘTI DE VIS SPRE MUNȚII BUCEGI

Unde? Bușteni, județul Prahova, strada Căprioarei, nr.7

Dacă vrei să mergi la Bușteni și să admiri priveliștea uimitoare a Munților Bucegi sau să vizitezi Castelul Cantacuzino, te poți caza chiar în apropiere, la Moon Resort Bușteni. Pont: prețurile sunt foarte bune în timpul săptămânii și, pe lângă acest lucru, marele avantaj este că eviți aglomerația de la sfârșit de săptămână de pe Valea Prahovei. Vezi mai multe aici! 

Sunt 17 căsuțe, de diferite mărimi, care pot primi de la 2 până la 6 turiști.  Locația se află într-un decor de vis, care vă va oferi liniște și intimitate. Vei avea tot ce-ți poți închipui chiar și Netflix, decoruri instagramabile, un interior confortabil din care poți admira crestele semețe ale Bucegilor și terasă.

Fiecare unitate de cazare este complet utilată: de la veselă, cuptor cu microunde până la uscător de păr. Și ceea ce ne-a uimit pe noi cel mai mult a fost priveliștea pe care o ai dimineața, fix, din pat. Când tragi perdeaua, ai senzația că munții te privesc din depărtare și este atât de frumos.

Pont: Mai sunt locuri libere pentru Crăciun și pentru Revelion.

Cât costă? 

Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 340 de lei, în timpul săptămânii, la Moon Resort Bușteni și 360 de lei la Moon Village Comarnic. La un calcul simplu, pentru Moon Resort Bușteni vei plăti 170 de lei de persoană, pe noapte. Tarifele variază în funcție de tipul de cazare în care alegeți să stați. În weekend, noaptea de cazare, la ambele locații, pornește de la 580 de lei. Moon Resort primește tichete de vacanță.

Pentru rezervări, preț și disponibilitate, vezi AICI!

Obiective turistice în Comarnic

 • Drumeții în natură;
 • Schitul Lespezi – (1661);
 • Biserica Sfântul Nicolae;
 • Castelul Posada;
 • Muzeul Cinegetic Posada.

Obiective turistice de neratat la Bușteni 

 • Castelul Cantacuzino;
 • Mănăstirea Caraiman;
 • Drumeții în Munții Bucegi: Piatra Arsă, Jepii Mici, Jepii Mari, Munții Caraiman, Coștila;
 • Crucea de pe Caraiman;
 • Peștera Ialomiței;
 • Cascada 7 Izvoare;
 • Sfinxul;
 •  Babele;
 • Cascada Urlătoarea;
 • Telecabina Bușteni.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *