Calator in Bascheti

Primele imagini cu zăpadă, la noi, în România. A nins, la munte, în Bucovina
Primele imagini cu zăpadă, la noi, în România. A nins, la munte, în Bucovina

Iarna a venit mai devreme decât am crezut. A nins, azi noapte, ca în povești, în zonele de munte, pe Transalpina și pe Transfăgărășan, și albul iernii a transformat peisajul toamnei într-o feerie. Vă arătăm imagini surprinse, azi dimineață, în Masivul Rarău din Bucovina. 

Avem primele imagini cu zăpadă, de anul acesta. Mai repede decât am sperat. A nins ca în povești, la munte, în Bucovina. Sunt fotografii superbe, realizate acum câteva minute, de pe balconul hotelului Alpin Rarău. E o cazare tare frumoasă, aflată la cota 1500, la poalele celebrelor Pietrele ale Doamnei. Stratul de zăpadă este de peste 10 centimetri și încă nu dă semne să se topească.

Masivul Rarău, perla naturală a Bucovinei 

Aproape de orașul Câmpulung Moldovenesc, se află Masivul Rarău, cu Pietrele Doamnei, Piatra Șoimului și Popchii Rarăului. Locul este tare frumos și merită o vizită, pentru că, de aici, puteți face numeroase drumeții în zonă și puteți admira de sus împrejurimile. Legendele spun că, în 1541, domnitorul Petru Rareș și-ar fi ascuns aici familia și averea ca să scape de tătari. Când au atacat zona, năvălitorii au fost uciși de bolovanii care au căzut de pe munte.

Unde te cazezi, vezi AICI! 

Obiective turistice de neratat în Bucovina, vezi AICI! 

A nins și în Vatra Dornei, imagini de la Schitul Sfântu Nectarie, de pe vârful Bârnărel.

Foto credit: Visit Vatra Dornei.

 

Călătorii inspirate vă dorim! 

De reținut:

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *