Calator in Bascheti

Cazarea momentului în România. Cubul-oglindă, din inima naturii, care te va uimi
Cazarea momentului în România. Cubul-oglindă, din inima naturii, care te va uimi

România turistică se schimbă în bine, prin ideile inovatoare ale unui tânăr cu inițiativă, care a avut curajul și a îndrăznit să creadă că și la noi acasă se poate face turism de calitate. Cu multă muncă, investiții și suflet, a creat un loc ireal de frumos, pe care dacă îl vezi și nu ai ști unde ești, ai avea senzația că te afli undeva prin țările nordice, nicidecum în România. Hai să descoperim o cazare inedită, așa cum nu ai mai văzut, până acum, la noi: Cubul din Oglindă.

Cubul din Oglindă – cazarea momentului în România

Unde? Todireni, Comuna Șaru Dornei, Vatra Dornei, județul Suceava, la 8 kilometri de Vatra Dornei.

Mergem într-o călătorie aparte, într-un loc de vis din mândra Bucovină. Aproape de Vatra Dornei, în satul Todireni, din comuna Saru Dornei, am descoperit, recent, o minunăție de cazare, unică în România. Se numește Cubul din Oglindă și aparține de locația Chalet Green Velvet.

Este un cub realizat din oglinzi imense, suspendat la doi metri deasupra pământului, ascuns între brazi. Imaginează-ți cum ar fi să te trezești dimineața aici, în ciripit de păsărele, și să admiri frumusețea naturii direct din pat. E ireal de frumos. Interiorul este luxos, nu-ți va lipsi nimic din confortul și din răsfățul de acasă. Ai parte de condiții premium, ca la un hotel de cinci stele, cu toate că te afli în mijlocul naturii. Ai chicinetă complet dotată și utilată, living, baie și un dormitor la etaj.

Din interior, dacă privești pe geam, nu poți să-ți dai seama prea bine de ineditul acestei locații; când admiri din exterior vei fi uimit de felul în care se oglindește natura pe geamurile mari și nu te vei mai sătura să faci fotografii. E ca într-o pictură.

Cubul din Oglindă este locația potrivită pentru două sau maximum patru persoane.

Acest proiect revoluționar pentru România a fost greu de realizat. A fost ideea unui tânăr din zonă, Mihai Ursu, care s-a gândit să facă o cazare diferită de tot ce s-a construit până acum la noi și să ofere turistului o experiență specială, de neuitat. A pus suflet și a muncit din greu, luni de zile, ca să-și vadă visul îndeplinit, iar ceea ce a ieșit este de poveste. De remarcat este faptul că a ținut cont de natură și nu a știrbit cu nimic frumusețea locului.

Cât costă?

Vezi aici cât costă o noapte de cazare

Obiective turistice din Șaru Dornei

Comuna Șaru Dornei;
Biserica din Șaru Dornei;
Orașul Vatra Dornei;
Drumeții în natură cu sania;
Parcul Național Călimani;
Tinovul Mic – Şaru Dornei;
Poteca Tematică 12 Apostoli;
Rezervaţia de Jnepeniş şi Pinus Cembra;
Poteca tematică de la Cariera de Sulf a Călimanilor.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *