Calator in Bascheti

Am găsit bilete de avion ieftine, în Grecia, toamna aceasta: de la 99 de lei/pers./zbor
Am găsit bilete de avion ieftine, în Grecia, toamna aceasta: de la 99 de lei/pers./zbor

Bilete ieftine de avion ieftine în destinații de plajă din Grecia, toamna aceasta? Da. Ați citit bine. Pare imposibil să găsești un preț bun, când totul s-a scumpit, însă se poate dacă știi cum să cauți.

Pont: Cum să-ți găsești bilete de avion ieftine

  • Cele mai ieftine bilete sunt, de obicei, în zilele de marți, trebuie să ai ceva bani pe card ca să poți să le cumperi imediat ca să nu ratezi oferta și să ai și flexibilitate la datele de călătorie.
  • Poți încerca să simulezi cât costă un drum dus-întors și cât costă dacă îți iei separat zborurile.
  • Încearcă să călătorești doar cu bagajul de mână pentru a prinde prețuri bune.
  • Atenție! Prețurile biletelor de avion sunt valabile la data publicării acestui articol. 

De exemplu, acum sunt oferte tare bune la Wizz Air, de la 99 de lei/zbor, pentru biletele cumpărate spre insulele Greciei și nu numai.  Am făcut pentru voi o simulare, mai jos, și am găsit prețuri chiar super bune pentru această perioadă când încă te mai poți bucura de zile însorite pe plajă.

1. Corfu248 de lei de persoană, doar cu bagaj de mână 

Vara aceasta, Insula Corfu din partea vestică a Greciei se află în topul preferințelor românilor, pe bună dreptate, pentru că ai aici tot ce ți-ai putea dori de la o vacanță: de la zone liniștite, cu priveliști de vis, zone potrivite pentru familiile cu copii sau plaje idilice izolate. În plus, prețurile sunt mult mai bune decât în alte insule ale Eladei. Prețul pentru un bilet de avion dus-întors, fără bagaj de cală, este de 248 de lei/persoană/în perioada 19-26 septembrie 2023.

Vezi cazări de vis în Corfu, AICI! 

2. Zakynthos – 298 de lei de persoană, doar cu bagaj de mână 

Când spui Zakynthos, spui, mai întâi, plaja Navagio, numită în anul 2018, cea mai frumoasă plajă din lume, dar această insulă are să vă ofere mai mult decât atât: plaje fermecătoare la Marea Ionică, apusuri de senzație, oameni frumoși și veseli, mâncare autentică, peisaje de vis, drumuri de poveste și un aer romantic. Zakynthos trebuie explorată, pas cu pas, ca să-i descoperiți pe îndelete farmecul și comorile și să gustați o bucată din frumusețea de neegalat a insulelor grecești, mai ales, în luna septembrie când nu este atât de aglomerat. Biletele de avion costă, în perioada 16-23 septembrie 2023, 298 de lei de persoană, fără bagaj de cală.

Vezi cazări de vis în Zakynthos, AICI! 

3. Mykonos – 318 lei de persoană, doar cu bagaj de mână 

Insula Vânturilor din Arhipelagul Cicladelor este locația premium a Greciei, locul unde viața de noapte, clădirile superbe și plajele de poveste îți dau acel vibe elen, de unde nu ai mai vrea să pleci. O fi ea considerată Insula Milionarilor, dar prețurile la biletele de avion sunt foarte bune. Prețul pentru un bilet de avion, în perioada 14-19 septembrie 2023, este de 318 lei de persoană, fără bagaj de cală.

Vezi cazări de vis în Mykonos, AICI! 

4. Skiathos – 338 de lei de persoană, doar cu bagaj de mână 

Este cea mai cunoscută insulă din Sporadele de Nord. Aici, în zonă, s-a filmat și celebrul film Mama Mia, pentru că, da, sunt plajele cu ape turcoaz, plantații de măslini și migdali și taverne idilice. Prețul pentru un bilet de avion pornește de la 338 de lei/persoană, fără bagaj de cală, în perioada 17-21 septembrie 2023.

Vezi cazări de vis în Skiathos, AICI! 

Și încă ceva important: Nu plecați fără asigurare în vacanță, pentru că nu știi ce se poate întâmpla, iar costurile medicale pentru un tratament banal, în străinătate, sunt destul de mari!

Cum găsești bilete ieftine de avion, vezi AICI!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Responsabilitatea serviciilor și gestionarea zborurilor aparțin exclusiv companiei aeriene.

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *