Calator in Bascheti

Crezi că-i Bali? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Raiul exotic, neștiut, de la malul Mării Negre
Crezi că-i Bali? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Raiul exotic, neștiut, de la malul Mării Negre

Nomadia, Tuzla, România – Sandat, Bali: 10812 de kilometri distanță. Nu! Nu trebuie să zbori până la capătul pământului ca să te bucuri de raiul pe pământ. După pandenie, îți propunem să îți faci vacanța în România celor o mie de lumi! Pentru că ai toate motivele din lume, iar la noi, la mare, sunt locuri mai puțin știute, unde te simți ca afară, departe de zgomot, departe de agitația litoralului nostru în plin sezon. Dacă vrei să fugi de lume, hai la noi la mare, la Nomadia Glamping Retreat, genul de loc care ți se va lipi de suflet și nu va mai vrea să plece. Ți se pare că seamănă izbitor cu Bali? Cam da. Vă invităm să-l descoperi și tu chiar acum, în cadrul campaniei ”România celor o mie de lumi” – o campanie inedită, inițiată de Calatorinbascheti.ro, pentru susținerea turismului românesc.

Unde?
Tuzla, Constanța – 233 km de București, 405 km de Brașov, 435 km de Iași

Vă arătăm, acum, un loc uimitor, care, cu siguranță, nu ați crede că este în România. Este oaza de liniște și de izolare perfectă, după această perioadă agitată pe care o traversăm. Dacă ar fi să comparăm fotografiile putem spune, cu mâna pe inimă, că ar putea fi chiar un colț de Bali, cu acel aer zen, irepetabil, dar este chiar la noi, la Tuzla, pe malul Mării Negre. Este locul perfect pentru cei care vor să mai uite de existența trăită în ultimele luni, între patru pereți, dar și pentru cei care vor să descopere natura pură în mijlocul sălbăticiei, fără să fie deranjați de nimeni și de nimic.

Este un glamping retreat aparte, unde o dată ce îi vei păși pragul, vei fi purtat într-o lume magică, din alte vremuri, când se spuneau povești fermecate la lumina lămpilor. Da, chiar acesta este elementul de decor inedit, care te va uimi: lămpile mai mari sau mai mici, agățate peste tot, pe trepte sau pe sus, îți vor da sentimentul că ai aterizat de pe covorul fermecat în povestea lui Alladin. Tabloul relaxant este completat perfect de sunetul mării, care este la doi pași, dar și de faptul că nu prea ai semnal la telefon. Ce poți să vrei mai mult? Mare, sălbăticie, țipăt de pescăruși și liniște, multă liniște. Sună bine, nu?

Sunt șase corturi luxoase cu toate facilitățile, amplasate fiecare pe un ponton din lemn, într-o poieniță sălbatică, chiar deasupra mării. Veți avea intimidate, pentru că spațiile de cazare sunt gândite astfel încât să fie la o distanță considerabilă unele față de altele. Trebuie menționat faptul că toaletele sunt la comun, iar drumul până aici este puțin anevoios. Vă spunem însă că merită tot efortul. Este ca și cum ai descoperi o piatră prețioasă la capătul unei aventuri prin deșert. Și încă ceva! Să nu credeți că este un loc comercial. Nicidecum. Este un colț de paradis neatins de turismul de masă, destinat celor care știu să aprecieze viața pură, spirituală, fără ticăit de ceas și fără semnal la telefon.

(Sursă foto: Nomadia Glamping Retreat)

Mai multe despre retreat găsești: AICI

Ce poți să faci în zonă?

– Să te plimbi pe malul mării
– Să încerci bunătațile pescărești de la cherhanele din zonă
– Să dormi sub cerul înstelat
– Să culegi scoici
– Să vezi plaja Cochilia

Vezi mai multe cazări în zonă AICI!

*** Sursă poză main: Nomadia Glamping Retreat & Sandat Bali.

Dacă ajungeți în Bali, vă recomandăm să vă cazați la Sandat. Resortul Sandat Bali este situat în orașul Ubud, unul dintre cele mai pitorești așezări din Bali și principala atracție turistică a insulei. Vezi mai multe fotografii AICI!

Articolul face parte din campania ”România celor o mie de lumi” – o companie inițiată de Calatorinbascheti.ro, sprijinită de GastroNomNom, pentru susținerea turismului românesc, în vreme de criză. Campania conține o serie articole inedite, prin care punem în oglindă mai multe destinații din România, care seamănă izbitor cu minuni turistice ale lumii. Nomadia Glamping Retreat este doar unul dintre ele, iar ca acest loc sunt multe altele. Așa că nu mai trebuie să zbori până la capătul lumii, ca să te bucuri de raiul de pe pământ. Vei descoperi o țară uimitoare, irezistibilă, o lume întreagă într-o singură țară. După pandemie, fă-ți vacanța în siguranță, în România celor o mie de lumi!

***De reținut: alăturările de imagini sunt simbolice și nu reprezintă o comparație calitativă și de valoare a destinațiilor.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *