Descoperă România celor o mie de lumi! O campanie de susținere a turismului românesc
Descoperă România celor o mie de lumi! O campanie de susținere a turismului românesc

Dacă lumea s-a oprit în loc și noi o dată cu ea, timpul nu. Este aproape vară și ne întrebăm, pe bună dreptate, ce vom face anul acesta, unde vom merge în vacanță. Nu trebuie să zbori până la capătul pământului ca să te bucuri de raiul pe pământ! După ce totul va fi bine, și va fi, îți propunem să-ți faci vacanța la noi, acasă, în România celor o mie de lumi! Pentru că ai toate motivele din lume să descoperi țara aceasta așa cum poate nu ai făcut-o vreodată, așa cum poate nu ai văzut-o vreodată. Este vremea pentru… vacanța în România. (vezi video)

Vrem să vă inspirăm să călătoriți în România și vrem să ajutăm turismul autohton în această perioadă dificilă, de aceea am lansat campania “România celor o mie de lumi” – o campanie independentă, pe care am gândit-o cu mare drag de România: am vrut să punem și noi umărul pentru ca țara aceasta să poată reveni cât mai curând.

Este un pas mic pe care-l facem, este un pas mic pe care îl puteți face și voi dacă alegeți vara aceasta să descoperiți România și împreună să lăsăm ceva în urmă. Să știm că am ajutat turismul românesc. Criza aceasta fără precedent are, până la urmă, și efecte pozitive. Avem timp acum să ne uităm în jur, în propriul colț de rai, să-l vedem cu alți ochi și înțelegem că, în aceste momente, nicăieri nu-i mai bine ca acasă.

Poate vă întrebați de ce se numește România celor o mie de lumi? Pentru că am găsit o lume întreagă chiar aici, la noi. Avem locuri incredibil de frumoase care rivalizează cu destinații turistice celebre din diferite țări ale lumii. Visați să ajungeți în Thailanda? Avem și noi un mic colț de Thailanda. Visați să vedeți Bali sau Grecia? Avem un Bali de România. Nu lipsește nici Maldive. Paradisul îl avem și noi. Depinde de noi să-l vedem.

Începând de mâine dimineață, vă propunem o serie de 16 destinații uimitoare de la noi care seamănă izbitor cu stațiuni sau cu diferite obiective turistice ale lumii.

Vă așteptăm alături de noi să descoperiți România celor o mie de lumi!

***”România celor o mie de lumi”  este o campanie inițiată de Calatorinbascheti.ro, sprijinită de GastroNomNom și PREA PR pentru susținerea turismului românesc, în vremuri de criză. Campania conține o serie de articole inedite, prin care punem în oglindă mai multe destinații din România, care seamănă izbitor cu minuni turistice ale lumii.

***De reținut: alăturările de imagini sunt simbolice și nu reprezintă o comparație calitativă și de valoare a destinațiilor.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook