Calator in Bascheti

Crezi că-i Japonia? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Resortul superb, unde poți să asculți liniștea
Crezi că-i Japonia? Uită-te mai bine, e chiar la noi! Resortul superb, unde poți să asculți liniștea

Ciocanu, România – Hakuba, Japonia: 9086 de kilometri distanță. Nu! Nu trebuie să zbori până la capătul pământului ca să te bucuri de raiul de pe pământ. După pandemie, îți propunem să îți faci vacanța în România celor o mie de lumi! Pentru că ai toate motivele din lume, iar Ursa Mica Glamping Resort e doar unul din ele. Ai ocazia unică să dormi sub cerul înstelat, ca-n copilărie, la bunici, și să asculți liniștea naturii într-un peisaj de basm care îți va face poftă să te muți la munte. Au și japonezii așa ceva, dar până ajungi în Japonia nu mai bine explorezi ce ai lângă tine? Vă invităm să descoperiți chiar acum Ursa Mică Glamping Resort, în cadrul campaniei ”România celor o mie de lumi” – o campanie inedită, inițiată de Calatorinbascheti.ro, pentru susținerea turismului românesc.

Unde?
Ciocanu, Argeș – 49 km de Predeal, 199 km de București

Când a fost ultima dată când ai văzut cerul plin de stele de la un capăt la altul? Sau când a fost ultima dată când ai dormit la cort, în sunetul naturii? Dacă răspunsul este “nu mai știu” sau “nu-mi mai amintesc” și dacă vrei să găsești un loc special unde să mergi în vacanța de după izolare, noi îți propunem o locație inedită, aproape de București: Ursa Mica Glamping Resort, din satul Ciocanu, Dâmbovicioara, la granița județelor Argeș și Brașov, pe culoarul Rucăr-Bran.

Vei fi înconjurat de munți și de liniște și vei merge pe cărări mai puțin călcate de picior de om. Cum sună? Doar imaginați-vă acest peisaj: soarele răsare dinspre munții Bucegi, iar în partea opusă sunt crestele pitorești ale munților Pietrei Craiului. (sursa foto: nuntaingradina.ro)

Este acea pauză în natură de care avem nevoie și gura de oxigen de la munte de care ne este atât de dor. Și dacă tot ajungi aici trebuie să știi că ai tot confortul de acasă, chiar în vârf de munte. Nu-ți va lipsi nimic. Corturile sunt confortabile, încălzite cu sobe, energia vine de la panourile solare, apa direct din munții Bucegi, iar mâncarea este sută la sută naturală, adusă de la fermele și stânele localnicilor din zonă.

Este evadarea perfectă dintre pereții strâmți ai orașului în peisajul de poveste care te va lăsa cu gura căscată și îți va da răgazul să te gândești la ale tale. Proiectul inedit a fost gândit de doi tineri curajoși – Alina și Răzvan – care s-au inspirat din experiențele trăite în Elveția și Italia și s-au gândit că și noi avem acasă peisaje frumoase care merită să fie puse în valoare.


Vezi cât costă AICI!

Cum ajungi?

Ursa Mica Glamping Resort este situat pe culoarul Rucăr-Bran. Ca să ajungi aici din București, ai două variante:
– București-Târgoviște, Câmpulung, Dâmbovicioara spre Peștera Dâmbovicioara, Ciocanu (se poate scurta ruta din Cetățeni spre Dragoslavele continuând, apoi, pe traseul Dâmbovicioara, Ciocanu).

– București–Predeal-Râșnov-Bran-Fundata-Șirnea și stânga către locație.

Articolul face parte din campania ”România celor o mie de lumi” – o campanie inițiată de Calatorinbascheti.ro, sprijinită de GastroNomNom, pentru susținerea turismului românesc, în vremuri de criză. Campania conține o serie de articole inedite, prin care punem în oglindă mai multe destinații din România, care seamănă izbitor cu minuni turistice ale lumii. Ursa Mica Glamping Resort e doar una dintre ele, iar ca acest loc sunt multe altele. Așa că, nu mai trebuie să zbori până la capătul pământului, ca să te bucuri de raiul de pe pământ. Vei descoperi o țară uimitoare, irezistibilă, de poveste. După pandemie, fă-ți vacanța în siguranță, în România celor o mie de lumi!

(Sursă foto: fieldsuite-hakuba.com)

Dacă ajungeți în zona de munte a Japoniei, vă recomandăm să vă cazați la Snow Peak Field Hakuba. Este un glamping resort exclusivist, deschis în 2019, în Hakuba Happo – una dintre cele mai faimoase stațiuni de schi din Nagano, Japonia. În acest sat de munte, au avut loc Jocurile Olimpice din 1999. Locul este cu adevărat spectaculos.

***De reținut: alăturările de imagini sunt simbolice și nu reprezintă o comparație calitativă și de valoare a destinațiilor.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *