Calator in Bascheti

Croaziere de vis, la un preț super bun: 649 de euro/pers./all inclusive/8 zile
Croaziere de vis, la un preț super bun: 649 de euro/pers./all inclusive/8 zile

Este momentul marilor reduceri de iarnă, la croaziere. Îți dăm un super pont. Costa Cruises are prețuri foarte bune, în această perioadă, pentru croazierele de pe Mediterană, din Dubai și pentru cele din nordul Europei. Prețurile pornesc 649 de euro de persoană, cu servicii all inclusive, pentru rezervările făcute până pe 29 februarie 2024. Vă explicăm, mai jos, pas cu pas, ce vei primi de acești bani și îți povestim și despre experiența noastră din recenta croazieră pe care am făcut-o în Caraibe.

Super ofertă de iarnă, la croazierele Costa Cruises

Poți alege dintr-o serie de destinații surprinzătoare croaziera care ți se potrivește și locurile unde visezi să ajungi primăvara aceasta.

Mediterana de Vest

  • 8 zile cu plecare din Genova. Traseul include următoarele orașe: Genova, Marsilia, Barcelona, Cagliari, Napoli, Civitavechia – Roma – Genova.
  • 8 zile cu plecare din Savona. Traseul include următoarele orașe: Savona, Marsilia, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo, Civitavechia – Roma – Savona.

Mediterana de Est: Grecia și Turcia – Traseul este cu plecare din Atena, dar și din Istanbul și vei vizita Istanbul, Mykonos, Creta, Bodrum, Kos și, din nou, sosire la Atena, sau, după caz la Istanbul.

Emiratele Arabe Unite, Qatar și Oman – 8 zile, cu plecare din Dubai, Abu Dhabi, Doha, Muscat și sosire în Dubai.

Nordul Europei – Traseul este cu plecare din Kiel, apoi vei vizita Copenhaga, Bergen, Flam, Hadsund și, la final, oprire la Kiel.

 Prețurile pornesc de la 649 de euro de persoană/all inclusive/8 zile. Poți opta și pentru zile mai puține. De exemplu, o croazieră de patru zile pe Marea Mediterană prețurile încep de la 374 de euro.

Vezi aici unde poți rezerva și datele de plecare

Ce este inclus? Este o variantă super avantajoasă ca să vezi mai multe orașe în același timp, Dubai-ul și Abu Dhabi, orașe deloc ieftine, dar și orașele principale de la Marea Mediterană. În acest preț, sunt incluse: cazarea într-o cabină interioară, toate mesele cu băuturi alcoolice incluse și taxele de port.

Ce nu este inclus? Zborul până la portul de îmbarcare și taxa de 11 euro de persoană, pe zi, pentru servicii. Pentru copiii sub patru ani se plătesc 5,5 euro/zi. Pentru biletele de avion, puteți găsi prețuri bune, pentru că sunt mai multe companii aeriene low cost care zboară spre Italia, Grecia, Dubai și spre Abu Dhabi.

Vezi aici unde poți rezerva și datele de plecare

Anul trecut, am fost într-o croazieră pe vasul Costa Smeralda, pe Marea Mediterană. Am vizitat Savona – Italia, Marsilia – Franța, Barcelona – Spania, Palma de Mallorca – Spania și Palermo, Sicilia-Italia și ne-am întors în Roma. Am ales să mergem în croazieră, pentru că ne-am dat seama că putem vedea mai multe orașe, într-un timp scurt, și la costuri rezonabile. Imaginați-vă cum ar fi fost să mergem cu mașina din România, cât timp ne-ar fi luat și cât ar fi costat. Așa a fost mai eficient și mai rapid. Apoi tot am fost în croaziere în Dubai și în Caraibe, tot cu Costa Cruises.

Ce ne-a plăcut? Că nu te plictisești deloc pe vas, sunt spectacole și show-uri tare interesante în fiecare seară, iar mâncarea și băuturile sunt foarte bune. Poți alege, în funcție de pachetul cumpărat, să mănânci la a la carte sau la bufet. Sunt restaurante japoneze, italiene sau restaurante specializate doar în pizza sau burggeri, etc. În plus, vasul este child friendly, copiii au locuri special amenajate, restaurante cu mâncare specifică, teren de sport, locuri de joacă (mini golf,  zona Peppa Pig), aquapark cu tobogan, serviciu de baby sitting gratis pentru copiii până în doi ani.

PONT: Excursiile le puteți cumpăra direct de pe vas, depinde ce anume vreți să faceți sau să vedeți.

RĂU DE MARE PE VAS. Dacă aveți rău de mare, ar fi bine să vă luați de acasă pastilele necesare. Valurile nu se simt atât de rău, dar se mai întâmplă să mai fi zile cu vânt sau cu furtună. Sunt pastile de rău de mare și la etajul 6, la recepție, și vi se vor da gratuit.

Călătorii inspirate vă dorim! 

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv prestatorilor de servicii turistice.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

 

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *