Calator in Bascheti

Descoperă o minune de cazare. Cel mai nou proiect din România de tip A house.
Descoperă o minune de cazare. Cel mai nou proiect din România de tip A house.

Avem cazări în România care încep să rivalizeze cu cele de afară. Nevoile și pretențiile turistului român încep să se schimbe, așa că mulți investitori au pariat pe proiecte inedite, tocmai ca să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Așa au apărut, în ultimul an, la noi, mai multe căsuțe de tip A house, care fac furori și afară. Vă vom arăta, acum, cel mai nou proiect de acest fel, deschis, recent, la Slănic Moldova: KubiA.

KUBIA – O VACANȚĂ ALTFEL, ÎN NATURĂ

Cazare în Slănic Moldova

Unde: Slănic Moldova, la 70 de kilometri de Bacău, la 200 de kilometri de Iași.

Ați fost la Slănic Moldova? Este un orășel tare frumos, cunoscut odinioară drept ,,perla Moldovei’’, datorită apelor sale vindecătoare, dar și pentru aerul curat și priveliștile de vis. Este un loc mai puțin promovat și, să recunoaștem, mai puțin explorat de noi toți. Dar urbea de la poalele Munților Nemira are ce să ofere turistului nimerit pe aici. Pe lângă aspectul fermecător de oraș interbelic dat de vechile clădiri dar, și de Cazinoul Regal, construit în vremea regelui Carol I, au apărut și locuri inedite de cazare, care încet, încet pun orașul, din nou, pe harta turistică a României.

Aici, descoperim ,,KubiA’’, două case de vacanță diferite ca și formă, dar similare ca și concept. Prima locație este o casă de tip A frame, nou nouță, cu spații generoase, cu două dormitoare plus living și o priveliște superbă. Poate primi 4 adulți și 2 copii. Interiorul este un amestec inedit de rustic și modern, care vă va uimi. Cabana are bucătărie complet dotată și utilată, veți avea la dispoziție și o curte generoasă, cu foișor și grătar și tot ce ați putea avea nevoie, chiar și Netflix. Locația se închiriază în regim self catering, și dacă nu vreți să gătiți, cel mai apropiat restaurant este la 200 de metri.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

Lângă prima cabană, se află o altă locație suprinzătoare: Tiny Modulo, potrivit pentru cuplurile care vor să experimenteze și un alt fel de cazare. E mai mica și mai intima, dar la fel de dotată și utilată, cu tot ce ați putea avea nevoie.

Accesul se face cu cod, nu veți lua contact cu proprietarii. Locul este unul cât se poate de liniștit, sunteți doar voi și natura. Ce poți să vrei mai mult după această perioadă destul de tulbure?
KubiA aparține de complexul,,La Kuburi’’. Sunt, practic, bungalouri de lux, cu servicii premium, situate departe de zgomotul orașului, într-o zonă liniștită, în inima naturii.

Pentru disponibilitate și rezervări vezi AICI!

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?

Parcul din Slănic Moldova;
Cazinoul Slănic Moldova;
Salina Târgu Ocna;
Platoul Cerbu;
Drumeție spre Vârful Nemira Mare;
Traseul 300 de trepte.

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *