Calator in Bascheti

Top 10 cazări inedite, unde mai sunt locuri libere de sărbători
Top 10 cazări inedite, unde mai sunt locuri libere de sărbători

Vin sărbătorile și toți căutăm un mic colț de rai, unde să ne mai relaxăm. Multe dintre pensiunile și cabanele din România sunt deja ocupate, dar am găsit pentru voi 10 locuri de poveste, care mai au locuri libere de sărbători. Haideți cu noi să le descoperim împreună!

1.ODĂI DIN PLAI

Căsuțe de hobbit în Fundata

Unde? Fundata, jud. Brașov: la 200 de kilometri de București.

Din București, puteți ajunge la Fundata, pe A1, prin Pitești, sau pe DN1 – Râșnov – Fundata.

Vă arătăm un proiect inedit și tare frumos, aproape de București, la Fundata: ,,Odăi din Plai’’, căsuțele de hobbit eco. Este un loc de vis, izolat și cu peisaje numai bune de pus în ramă. Căsuțele sunt ridicate la baza unui mic deal, iar, din interior, priveliștea este chiar de poveste.

Liniștea desăvârșită și izolarea sunt atuurile acestui mic colț de rai.
Sunt 4 căsuțe individuale, tare faine, mobilate rustic și dotate complet, care pot primi, în total, 10 turiști. Există și o zonă de luat masa. Mobila, bârnele sculptate cu motive tradiționale, șemineul, toate sunt realizate manual tot de Bogdan, la fel și decorațiunile pe care le veți vedea în căbănuțe.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

2. MOON RESORT

Căsuțe de lux în Bușteni

Unde? Strada Căprioarei, nr.27, Zamora, Bușteni, la 200 de metri de Castelul Cantacuzino.

Vă facem o recomandare tare dragă nouă, ,,Moon Resort’’, primul concept inovator de căsuțe mobile de lux din România. Este un loc atipic pentru cazările de la noi, pe care trebuie să-l încerci măcar o dată-n viață, ca să ai o experiență de neuitat. Este o cazare premium, de calitate, potrivită atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii. Știți cum se spune: ,,casa departe de casă’’.

Dacă îți dorești ca de sărbători să ai tot confortul și să te simți răsfățat ,,Moon Resort’’ este locul premium care îți va oferi evadarea din cotidian. Vei avea tot ce-ți poți închipui în căsuța mobilă, chiar și Netflix, decoruri instagramabile, paturi confortabile din care poți admira crestele încă înzăpezite ale Bucegilor. Chiar dacă este o căsuță pe roți te vei putea bucura de living, baie proprie, chicinetă, grătar. În plus, fiecare unitate de cazare este complet utilată: de la veselă, cuptor cu microunde până la uscător de păr.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

3. CARPENTIERE ARENA

Hotel cu saună în Sibiu

Unde? Valea Ștezii, comuna Rășinari, Sibiu – la 174 km de Cluj, la 269 km de Timișoara, la 283 km de București.

Ce ați spune de o escapadă la munte, într-un loc tare frumos, acolo unde puteți să vă mai trageți sufletul după toată această perioadă. Vă recomandăm o cazare aparte, izolată, unde puteți petrece zile pline de răsfăț și relaxare: ,,Carpentiere Arena’’ și unde mai au locuri libere de Crăciun.

,,Carpentiere Arena’’ este un hotel cochet și luxos, amplasat aproape de pădure, care vă va surprinde prin atenția pe care o acordă turiștilor și prin calitatea serviciilor. Dacă vreți să vă cazați aici trebuie să știți că sunt 25 de camere, simple, garsoniere, dar și apartamente de lux, cu ferestre mari, prin care te vei putea bucura de peisajul de poveste pe care-l zugrăvește toamna în idilica Vale a Ștezii.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

4. WEGLOO

Glamping în Valea Prahovei

Unde? Azuga, Prahova: la 152 de km de București, la 16 km de Sinaia, la 32 km de Brașov.

Este un proiect inedit și surprinzător care, poate, a fost deschizător de drumuri, la noi, în acest domeniu: ,,Wegloo”. Sunt domuri deodezice, situate în inima naturii, între Munții Bucegi și Baiului, aproape de pârtia Sorica, la Azuga, unde vă puteți caza și puteți avea parte de condiții premium: de la șemineu, terasă proprie, până la WiFi și propriul bar, iar bonus este cerul înstelat, așa cum numai în copilărie l-ai văzut. Vă puteți caza și în timpul iernii, corturile fiind încălzite.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

5. CABANA SubBAI

Unde? Valea Doftanei, jud. Prahova

Cabană în Prahova, aproape de București

Dacă sunteți din București și nu vreți să mergeți prea mult cu mașina prin trafic până la munte, vă recomandăm ,,Cabana SubBai”, colțul de rai, unde veți găsi relaxarea, pentru că locația se află în mijlocul naturii. Sunt 5 dormitoare duble: 4 camere duble cu băi proprii, o cameră dublă cu baie pe hol și o zonă de living spațioasă.
În plus, bucătăria este utilată și dotată complet cu tot ce aveți nevoie, inclusiv mașină de spălat vase. Se acceptă plata și cu tichete sau card de vacanță.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

6. HOTEL BOUTIQUE CARO

Hotel în Oradea

Dacă de sărbători vreți să descoperiți Oradea, vă puteți caza la ,,Hotel Caro”, un boutique hotel, cu preț calitate tare bun, unde mai sunt locuri libere pentru Crăciun. În plus, locația este aproape de zona pietonală a orașului și, de aici, puteți vedea cele mai multe atracții turistice ale urbei la pas. Atuul aceste locații este terasa, unde puteți servi micul dejun dimineața și unde vă puteți bucura de o priveliște minunată asupra zonei.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

7. PENSIUNEA VORONEȚ BLUE

Unde? Gura Humorului, Suceava.

Pensiune cu piscină în Bucovina

Aflată chiar în centrul cartierului Voroneț din orașul Gura Humorului, ,,Voroneț Blue’’ este locul potrivit pentru o vacanță de sărbători relaxantă. Sunt 30 de camere luminoase și primitoare, care se închiriază individual și construite într-un peisaj de poveste, aproape de pădure. Mâncarea este tare bună, specifică zonei, așa cum numai bucovinenii știu să facă. Piscina interioară este tare frumoasă, există și o mini piscină pentru copii și jacuzzi, dar și o zonă de spa cu saună uscată și umedă, salină, ciubăr exterior cu apă sărată și o cameră de relaxare.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

8. LA NOI LA MUNTE

Cabane în Apuseni

Unde? Mătișești, comuna Horea, județul Alba, la 109 km de Cluj, la 177 de km de Sibiu, la 440 km de București.

Căsuțele de poveste, în stil nordic, cărora le trecem, astăzi, pragul se numesc simplu: ,,La noi la munte“ și sunt situate într-un sat superb din Apuseni, Mătișești, un loc cu peisaje care-ți taie respirația și care te vor face să tot revii. Este aer curat, miros de brad, ulițe idilice și reîntoarcerea la copilărie. Ferestrele generoase vă vor lăsa să admirați peisajul și să vă bucurați de frumusețea locului.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

9. CASA DIN LIVADĂ

Pensiune aproape de Cluj

Unde? Ciucea, județul Cluj.

,,Casa din Livadă’’ înseamnă, de fapt, o casă spațioasă, care poate primi trei sau patru familii. Parterul casei este compus din living, bucătărie, baie, și două dormitoare. La mansardă, există un spațiu de relaxare, cu un dormitor mare, cu două paturi duble și zonă de lectură. Este o zonă tare frumoasă unde puteți avea acces la Crișul Repede, puteți pescui sau sta la foc de tabără.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

10. ROOTS REDWOOD VILLA

Vilă aproape de Brașov

Unde? Brașov, la 3,7 kilometri de Paradisul Acvatic, 7 kilometri de Piața Sfatului și de Strada Sforii.

Dacă vrei un Crăciun de poveste la munte, cu multă zăpadă, Roots Redwood Villa este locul potrivit. Este o vilă modernă, amplasată la periferia Brașovului, într-o zonă liniștită, care poate primi opt turiști. Locația are 4 camere cu pat dublu, fiecare cu baie proprie; o bucătărie utilată complet; o încăpere cu masă de ping-pong și un living spațios. Fiecare cameră are terasă, iar dimineața să bei cafeaua aici este o încântare.

VEZI CÂT COSTĂ AICI!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *