Calator in Bascheti

Electric Castle Festival 2019. Ce staruri vor canta in Romania?
Electric Castle Festival 2019. Ce staruri vor canta in Romania?

ULTIMA ORA: S-a anuntat capul de afis la Electric Castle Festival

Electric Castle aduce nume sonore din muzica rock, house și electro, la Castelul Banffy din Botinda, Cluj, intre 17 si 21 iulie 2019. Cap de afis sunt Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars si Bring Me the Horizon, dar si multi alti artisti de seama ai momentului.  

Florence + The Machine este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construita in jurul compozitoarei Florence Welch. Din 2009, cand a lansat primul album, trupa a adunat zeci de saptamani in fruntea clasamentelor muzicale din intreaga lume, nominalizari si premii castigate la BRIT Awards, Grammy, Mercury, BBC sau Billboard Awards.

Alte nume sonore care au confirmat prezenta la Electric Castle sunt Jared Leto si fratele sau, Shannon Leto, altfel spus, 30 Seconds to Mars, care promoveaza si in Romania cel mai recent album „America”.  Sunt muzicieni de record Guinness, care au vandut peste 15 milioane de albume, in cele doua decenii de la lansarea trupei. Walk on Water, Rescue Me, Kings and Queen sunt cele mai recente hit-uri 30 Seconds to Mars.

 

Bring Me The Horizon revin, in 2019, pe scena festivalului de la Bontida. Britanicii vor lansa, la inceputul anului viitor, un nou album care va fi promovat in Europa si in Australia. Alaturi de ei, va urca pe scena si trupa metalcore While She Sleeps.

Vor tine publicul cu sufletul la gura si veteranii stilului indie rock, Metric si The Vaccines, care completeaza lista reprezentantilor acestui gen muzical la Electric Castle 2019. Pe lista, se mai afla DJ-ul Boys Noize, un producator revolutionar din zona acid techno, Chinese Man, trio‑ul francez de trip hop care, Sofi Tukker, Kronos Quartet.

Alte nume confirmate: Lemaitre, Mono, Tommy Cash, Handsome Furssau Viagra Boys.

CAT COSTA BILETELE?

Abonamentele pentru Electric Castle 2019 se pot cumpara de pe siteul electriccastle.ro. Un abonament pentru toate zilele de festival costa 399 de lei, iar unul cu acces in camping, 499 de lei.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *