În România ca-n Thailanda? Cabana superbă cu piscină infinită, care atinge cerul
În România ca-n Thailanda? Cabana superbă cu piscină infinită, care atinge cerul

În primele luni ale anului, obișnuim să ne facem planuri pentru vacanța de vară, pe principiul “ iarna car si vara sanie”. Căutăm locuri faine și de la noi, dar ne gândim unde am putea călători și afară. Astăzi, vă arătăm un loc fabulos, chiar de la noi, unde ne dorim să revenim și care musai trebuie pus pe lista de travel din acest an: Cabana Barlogu’ din Apuseni. Poate vă întrebați de ce? Fotografiile cred că vorbesc de la sine și vă vor convinge că merită să puneți locul acesta în topul destinațiilor de văzut în România în 2020.

 

(foto  1 ,2 și foto main: Izabela Uratoriu)

Este un loc care te fascinează de cum ajungi și stai și te minunezi de asemănarea izbitoare cu Thailanda sau chiar cu Bali. Cabana Barlogu’ este una dintre cele mai spectaculoase pensiuni de la munte, pe care le-am văzut vreodată. La doar 25 de kilometri de Cluj, vă veți putea răcori, vara aceasta, în superba piscină de tip infinity sau în ciubăr.

Piscina are un view superb spre natură, e poziționată în așa fel încât îți dă senzația că se unește cu muntele și te duce cu gândul la piscinile de poveste din exoticul Bali. Dacă uiți pentru o secundă unde te afli, ai spune cu certitudine că ai nimerit într-un loc exotic. E locul perfect pentru o poza de Instagram de nota 10. Noi nu am avut noroc de cea mai buna vreme, insa prietena noastra, Izabela Uratoriu, a reusit niste fotografii superbe, pe care le puteti vedea aici. Cabana se închiriază doar integral și are 10 dormitoare și 9 băi. Capacitatea maximă este de 30 de persoane.

UNDE?

Someșul Rece, Cluj – la 25 de km de Cluj, la 328 de km de Timișoara, la 412 km de Iași, la 460 de km de București.

CÂT COSTĂ?
Prețul întreg pentru a închiria toată cabana este de 1500 de lei, pentru o noapte, iar pentru tot weekendul este 4500 de lei.

OBIECTIVE TURISTICE SOMEȘUL RECE

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?

  • Așezarea fortificată de la Someșu Rece
  • Biserica de lemn din Someșu Rece (1728)
  • Lacul Tarnița, lacul Gilău și Lacul Someșul Cald.
  • Rezervația naturală Cariera Corabia
  • Cetatea Pestera Oaselor
  • Trasee și drumeții montane

De reținut:
***Recomandările Călător în Bascheți sunt niște review-uri și reprezintă strict perceția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

 

 

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook