Ireal de frumos. Piscina uimitoare din munți, punte între cer și pământ
Ireal de frumos. Piscina uimitoare din munți, punte între cer și pământ

Stăm acasă, dar asta nu ne împiedică să visăm departe. În atâta gri și negru mai avem nevoie și de puțină culoare, de puțin frumos în viața noastră. Vă invităm, astăzi, într-o călătorie virtuală de poveste, chiar în Italia, într-un loc ireal de frumos, care merită pus pe lista de călătorii atunci când totul va fi bine. Și asta pentru că ne-am propus să susținem și să promovăm de acum înainte toate destinațiile turistice care acum suferă: de la pensiunile și restaurantele din România până la locurile din străinătate, din țările afectate de criza prin care toți trecem acum.

E felul nostru de a face bine și de a întinde o mână de ajutor, acolo unde e nevoie. Italia este, de departe, una dintre țările preferate de românii care aleg să-și facă vacanța în străinătate. Pe bună dreptate, pentru că are un turism bine pus la punct, raport preț-calitate excelent și locuri de poveste, care îți rămân lipite de suflet pentru totdeauna. Iar, pentru noi, resortul Alpine Panorama Hubertus, din munții Dolomiți, este, fără îndoială, unul dintre ele.

UNDE?
Valdaora, Tirolul de Sud, Italia

Este una dintre cele mai spectaculoase piscine de munte, pe care le-am văzut noi vreodată. Aflată la o altitudine 1350 de metri, în stațiunea Kronplatz, în Tirolul de Sud, piscina a fost construită din gresie de porțelan, al cărei efect de piatră se încadrează perfect în peisaj. Prin dimensiunile ei și prin modul în care a fost suspendată, piscina este considerată o minune arhitecturală, premiată la concursurile de profil. Piscina are o lungime de 25 de metri și 1,63 de metri adâncime.

În punctul ei cel mai înalt, piscina este suspendată la 17 metri față de sol, ceea ce îți lasă impresia că se unește cu muntele și este susținută cu patru grinzi de metal, îmbrăcate în lemn. Și ceea ce face, cu adevărat, special acest loc este fereastra de sticlă de la baza piscinei, care îți dă senzația că plutești deasupra munților. Nu mai are rost să vă spunem că priveliștea spre munți este una uimitoare și vă va rămâne mult timp întipărită în munte. Sursă foto main: Instagram / Mikki Tenazas 

Resortul este specializat în servicii wellness și are mai multe piscine și saune, toate cu vedere panoramică spre munte. Iarna, la câteva sute de metri distanță de află câteva pârtii, așa că poți schia, iar vara locul e perfect pentru drumeții montante.

Și mai e ceva. Curând ne vom putea bucura de un proiect asemanator chiar la noi în România, într-un peisaj la vis, la una dintre pensiunile noastre preferate. Nu vă putem spune deocamdată mai multe, însă ceea ce vă putem dezvălui acum e că locul în care piscina infinită va fi suspendată e unul wow. Vă promitem că veți fi primii care veți afla și vedea ceea ce a ieșit.

CÂT COSTĂ?

Prețul diferă funcție de perioada și numărul de zile rezervate. În acest moment, hotelul nu afișează pe Booking prețul de cazare. Ceea ce vă putem spune este că nu este un hotel ieftin, dar nici unul exagerat de scump, raportat la serviciile pe care le oferă.

Alte cazări din această zonă de poveste găsiți AICI!

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii.

 

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook