Calator in Bascheti

Locul de vis, aproape de nori, cu cea mai frumoasă priveliște din România
Locul de vis, aproape de nori, cu cea mai frumoasă priveliște din România

Dacă vrei să ai parte de zile relaxante în mijlocul naturii, să te răsfeți cu peisaje de poveste, ireal de frumoase, îți arătăm un loc de la noi, unde neapărat trebuie să ajungi. Este un colț de rai, cu o energie aparte, liniștitoare, care îți va încânta simțurile. Hai cu noi să-l descoperim!

AMFITEATRUL TRANSILVANIA – REÎNTOARCEREA LA NATURĂ ȘI LA VIAȚA SIMPLĂ

Unde? Amfiteatrul Transilvania, Cheia, Moieciu de Sus, județul Brașov, la 41 de kilometri de Brașov, la 198 de kilometri distanță de București.

Când am ajuns, sus, între munți, la 1200 de metri altitudine și am văzut peisajele zugrăvite de munții maiestuoși, am zis că mai frumos de atât nu există în România. Poate fi o părere subiectivă, dar locul acesta are acel ceva care te cucerește de cum îl vezi și nu te mai saturi să admiri perfecțiunea naturii.

La Amfiteatrul Transilvania, ai sentimentul că te-ai întors, în timp, în copilărie. E ca și cum te-ai afla într-un basm, departe, undeva, acolo unde munții ating norii. De pe platou, de la înălțime, Munții Bucegi, Leaota și Piatra Craiului te înconjoară oriunde ai privi, într-o panoramă splendidă, de 360 de grade.

Locuri de cazare de vis, în zonă, vezi AICI! 

Fie că stai pe iarbă și admiri peisajul, fie că faci drumeții relaxante în zonă ori cauți locurile unde să facă fotografii de neuitat, imaginea perfectă a naturii îți va rămâne mult timp întipărită în minte și în suflet. Atât de frumos este! Dacă vrei să ai chiar o experiență autentică, te poți caza aici, în odăile din vârf de munte, în căsuțe vechi, readuse la viață și aranjate cu mult bun gust, în spiritul zonei, unde tradiționalul se întâlnește cu modernul.

Amfiteatrul Transilvania este proiectul de suflet al unei familii din Republica Moldova, care s-a îndrăgostit de acest loc și a decis să facă un retreat tradițional, aparte, în mijlocul naturii. Mâncarea de la restaurant este delicioasă, preparată din produse naturale din zonă.

Pont: puteți încerca și feluri tradiționale din Republica Moldova. Sunt un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.

Ce poți face la Amfiteatrul Transilvania?

Drumeții ecoturistice în zonă, fotografii instagramabile, există mai multe zone cu leagăne cu view superb spre munți, poți gusta din bucatele tare bune de la restaurant sau poți sta, pur și simplu, pe iarbă, ca să lași sunetul naturii să te liniștească. Este o zonă potrivită pentru meditație, pentru relaxare și pentru cei care vor să-și mai alunge stresul și orașul din minte.

Locuri de cazare de vis, în zonă, vezi AICI! 

Ce ne-ar fi plăcut să fie diferit – Noi am ajuns aici, în weekend, când era foarte aglomerat și nu te puteai bucura de loc, așa cum se cuvine. Îți recomandăm să alegi o zi din timpul săptămânii ca să poți savura, în liniște, frumusețea naturii.

Cum ajungi?

Poți ajunge atât pe jos, din Moieciu de Sus, pe traseul marcat, T9, cât și cu mașina urmând traseul din Moieciu de jos – Cheia. Sunt 5 kilometri de urcuș, mai dificil, pe un drum forestier până sus, la Amfiteatrul Transilvania.

Unde te cazezi?

Vă puteți caza chiar la Amfiteatrul Transilvania sau în pensiunile din Moieciu de Sus.

Locuri de cazare de vis, în zonă, vezi AICI! 

Ține minte: Protejează natura, ai grijă de ea și las-o curată. Susținem și promovăm turismul responsabil, durabil, călătoriile sustenabile, cât mai aproape de natură!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *