Calator in Bascheti

Oaza de liniște, din mijlocul naturii, cu piscină infinity
Oaza de liniște, din mijlocul naturii, cu piscină infinity

Cauți un loc izolat, departe de oraș, care să-ți ofere liniște, dar, mai ales, relaxarea de care ai atâta nevoie? Îți arătăm un loc premium, unde te vei avea răgazul să te deconectezi de la viața de zi cu zi: ,,Viila Cheia”. Haideți cu noi să descoperim micul colț de rai din inima Transilvaniei!

VIILA CHEIA – EVADEAZĂ ÎN NATURĂ!

Unde? Comuna Mihai Viteazu, sat Cheia – la 40 de kilometri de Cluj Napoca, la 7 kilometri de Turda.

În inima Transilvaniei, într-o grădină imensă, întinsă pe un hectar, deasupra Văii Arieșului, găsim un loc de poveste, mai puțin știut: ,,Viila Cheia’’, locul potrivit, din mijlocul naturii, unde să-ți umpli sufletul de energie pozitivă. Locația, care se întinde pe mai bine de 12.000 de metri pătrați, este potrivită pentru cei care vor să evadeze pentru câteva zile, departe de tot și de toate.

 

Este o pensiune exclusivistă, luxoasă, care te va uimi prin arhitectura simplă, prin amplasarea idilică, dar, mai ales, prin felul în care este decorată în interior. ,,Viila Cheia” a fost construită cu mult respect pentru natură, s-au folosit doar materiale naturale: lemn, piatră și tradiționala șindrilă pentru acoperiș. Este experiența autentic românească interpretată în note contemporane.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

Sunt 5 camere luminoase, amenajate cu mult bun gust, spațioase, toate cu terasă cu vedere spre grădină, de unde vei putea admira în voie frumoasa Vale a Arieșului, prin ferestrele enorme. În toate camerele, paturile sunt așezate în colț, așa cum erau pe vremuri în odăi și sunt elemente de decor care vă vor duce cu gândul spre casa bunicilor: farfurii decorative pe pereți, ștergare, etc.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI!

Nu doar camerele vă vor uimi, ci și zona de lounge, unde puteți servi masa. Este un spațiu relaxant, cu elemente de decor minimaliste, cu un șemineu, care te îmbie să mai iei o pauză și să stai în liniște și să admiri peisajul de vis al naturii. Mâncarea este bio, făcută din produse locale, de sezon. Micul dejun este inclus în prețul cazării, iar prânzul și cina pot fi pregătite la cerere. Puteți închiria camere individual, nu neapărat toată pensiunea.

Viila Cheia are o piscină superbă, care se va deschide pentru turiști în luna mai până în luna septembrie.

Bine de știut: Este o locație cu circuit închis, accesul se face doar pe bază de rezervare prealabilă. Rezervarea se face pentru minimum 2 nopți, iar copiii până în 7 ani pot sta gratuit, alături de părinți.

Vezi cât costă o noapte de cazare AICI!

Ce poți vizita în zonă?

*Castrul Roman Potaissa;
*Ştrand Durgău;
*Salina Turda;
*Cheile Turzii.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *