Ofertă de Paște de neratat, în raiul pe pământ. (75 lei/noapte/persoană). Acceptă și vouchere
Ofertă de Paște de neratat, în raiul pe pământ. (75 lei/noapte/persoană). Acceptă și vouchere

Printre toate ofertele de Paște, la preț nejustificat de mare, am găsit o variantă la un preț corect. Și unde mai pui că e într-un loc superb, la marginea unei păduri, în mijlocul naturii. Și mai e ceva! Pensiunea acceptă și vouchere de vacanță. Sună bine, nu-i așa?

UPDATE 6.03.2020 Pensiunea a fost închiriată integral. Ce-ai zice să petreci Paștele departe de aglomerația urbană, într-un peisaj ireal de frumos? La marginea unei păduri, departe de orice sursă de gălăgie? La capătul satului Glogova, aflat la granița dintre Gorj și Mehedinți, vei găsi pensiunea “La Cheia Glogovei”. Este o cabană cochetă, modernă, curată, complet utilitată, perfectă pentru cei care vor să-și încarce bateriile pentru câteva zile. Pensiunea, care nouă de place tare mult, are patru camere, fiecare cu baie proprie (în total: 8 locuri), living, bucătărie complet utilată, foişor, grătar de grădină, biciclete, masă de tenis și Wifi.

UNDE?

Glogova, Gorj: la 341 km de București, la 338 km de Cluj, la 281 km de Timișoara, la 731 km de Iași. Chiar dacă pensiunea este mai retrasă, drumul până aici este bun.

OFERTA DE PAȘTE

Oferta e potrivită pentru familii sau cupluri. Și asta pentru că de Paște, pensiunea se închiriază integral (in rest, camerele se pot închiria individual: detalii la finalul materialului). Prețul total, pentru 5 nopți de cazare, este de 3000 de lei. La un simplu calcul, întreaga pensiune se închiriază cu 600 de lei pe noapte, ceea ce înseamnă 75 de lei, pe noapte / persoană. E un preț excelent, pentru un sejur într-una dintre cele mai solicitate perioade turistice din an. Perioada de cazare la Cheia Glogovei este flexibilă și o puteți stabili împreună cu proprietarul. Se acceptă plata cu cardul și vouchere SODEXO, EDENRED, UP ROMANIA.

Obiective turistice în apropiere:
– Mânăstirea Tismana: 20 km
– Podul lui Dumnezeu (Ponoarele): 12 km
– Stațiunea Bala: 18 km
– Cheile Sohodolului: 30 km
– Băile Herculane: 98 km

Mai multe fotografii, dar și alte date disponibile găsiți AICI!

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii prieten cu noi pe Facebook