Calator in Bascheti

Preț bun în 2023: 10 pensiuni de vis din România sub 200 de lei pe noapte/camera
Preț bun în 2023: 10 pensiuni de vis din România sub 200 de lei pe noapte/camera

Dacă vrei vara aceasta să vezi România, nu trebuie să scoți prea mulți bani din buzunar, pentru că există cazări cu preț calitate tare bun. Sunt multe pensiuni care îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie sub 200 de lei pe noapte pentru o cameră de două persoane. Noi vă arătăm câteva dintre ele, pe care merită să le puneți pe lista de călătorii de anul acesta.

1.Casa Lily – Japanese Retreat

Pensiune cu specific japonez

Unde? Sighișoara, Strada Dimitrie Cantemir, nr.28A

Dacă aveți în plan să vizitați Sighișoara, vă arătăm un loc de cazare special, cu iz asiatic, unde cuvântul de ordine este relaxarea. Veți fi uimiți să descoperiți chiar în inima Sighișoarei, un colț de Japonie autentic, cu o grădină superbă, amenajată exact ca în Țara Soarelui Răsare, locație aflată aproape de toate obiectivele turistice din zonă. Sunt patru suite generoase și un apartament cu două dormitoare.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

2. Casa 9

Pensiune aproape de Sighișoara

Unde? Albești, județul Mureș, la 16 kilometri de Biserica Fortificată din Saschiz.

Rămânem aproape de Sighișoara, la vreo 6 kilometri distanță, unde se află o cazare tare frumoasă, mai puțin știută: Casa 9. Ce veți găsi aici? Un apartament situat într-o casă tradițională, recondiționată, decorat superb, cu elemente noi și tradiționale, o grădină generoasă și multă liniște. Dacă vreți să vizitați Sighișoara și căutați o cazare departe de tumultul cetății, acesta este locul potrivit unde să vă cazați.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

3. 4 Seasons House – Casa 4 anotimpuri

Pensiune în județul Harghita

Unde? Sub Cetate, județul Harghita, la 18 kilometri de Odorheiu Secuiesc.

Vreți să evadați puțin la munte, într-un loc neștiut, zona Harghita-Mădăraș vă poate oferi relaxarea și aventura de care aveți nevoie. Sunt peisaje de poveste, mâncare tare bună și cazări la preț de nerefuzat, așa cum este și Casa 4 Anotimpuri din Sub Cetate. Sunt 4 camere moderne, într-o vilă nouă, realizate cu tematica celor patru anotimpuri. Aveți la dispoziție parcare, dar și Netflix.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

4. Pensiunea Casa Ema

Cazare la Peștera

Unde? Peștera, județul Brașov.

Satul Peștera se află la aproximativ 1200 metri altitudine și este poziționat într-o vale de vis, între Munții Piatra Craiului și Bucegi. În acest paradis, se află Pensiunea Casa Ema, una dintre cele mai faine pensiuni, cu raport preț-calitate excelent. Este o cazare “child friendly”, cu o curte spațioasă, cu loc de joacă pentru copii (trambulină, leagăne, căsuță, masă de ping pong), dar și facilități pentru grătar. Pensiunea are și o fermă proprie, astfel că veți avea la micul dejun produse sută la sută naturale, iar cei mici vor putea vedea mielușei, oi, vaci, porci, găini.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

5. Agropensiunea Kevin & Jessica

Pensiune aproape de Timișoara

Unde? Giarmata, județul Timiș, la 10 kilometri de Timișoara.

Lângă Timișoara, în comuna Giarmata, găsim un alt loc superb, la un preț bun: Agropensiunea Kevin & Jessica, care pune la dispoziția turiștilor camere duble, dar și un apartament cu un dormitor. Este un loc liniștit, mobilat cu bun gust, modern, unde merită să ajungeți pentru câteva zile de relaxare. Pont: micul dejun este tare bun și este inclus în preț.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

6. Casa pe Valea Hârtibaciului

Pensiune în județul Brașov

Unde? Bărcuț, Șoarș, Brașov – la 35 km de Sighișoara, la 38 de km de Sâmbăta de Sus.

În satul Bărcuț, din comuna Șoarș, o veche așezare săsească transilvăneană, „Casa pe Valea Hârtibaciului” vă așteaptă să-i treceți pragul. Este o casă veche săsească, recondiționată, care pune la dispoziția turiștilor cinci dormitoare decorate în stil tradițional, cu baie proprie, bucătărie complet utilată, terasă și ciubăr. Ce poți face aici? Să vezi frumoasele biserici fortificate, să te plimbi cu căruța sau să dai o fugă până la stânele tradiționale din zonă.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

7. Hanul lu’ Moș Opincă

Pensiune în Deva

Unde? Deva, județul Hunedoara, la 21 de kilometri de Castelul Corvinilor.

Vreți să experimentați bucatele autentice românești, într-o cazare aflată în mijlocul naturii? Atunci Hanul lu’ Moș Opincă este locul potrivit să veniți dacă vreți să explorați Ținutul Hațegului. Veți avea parte aici de mâncare delicioasă, un peisaj de poveste spre Cetatea Devei, camere relaxante, superb mobilate, și o curte generoasă. Ce-ți poți dori mai mult de la un sejur la preț bun?

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

8. Pensiunea Iza

Pensiune în Maramureș

Unde? Vișeu de Jos, la 7 kilometri de Mocănița din Vișeu.

Mergem, acum, în frumosul Maramureș, la Vișeu de Jos, la Pensiunea Iza, un loc tradițional, cald, făcut cu suflet, de oameni gospodari și primitori. Locația este construită în spiritul tradiției locului, din lemn, și oferă turistului 7 camere duble, decorate modern și cu accente rustice, cu loc de parcare, zonă de grătar și grădină. Este situată într-o zonă liniștită, cu acces facil de la drumul principal.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

9. Vila Țara Hațegului

Pensiune în Hunedoara

Unde? Hațeg, județul Hunedoara, la 7 kilometri de Mănăstirea Prislop.

Și tot, în Țara Hațegului, că tot vorbeam mai sus, am găsit o cazare de poveste, situată în mijlocul naturii, cu tot confortul de care ați putea avea nevoie. Vila Țara Hațegului este pentru cei care vor să stea, pentru câteva zile, departe de haosul orașului. Camerele sunt spațioase, curate, mari, cu balcoane generoase, cu vedere spre grădină Locația pune la dispoziția turiștilor biciclete gratis, există și o zonă de grătar, dar și o bucătărie comună complet utilată.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

10. Pensiunea Conacul lui Horia

Pensiune în Bistrița

Unde? Bistrița, județul Bistrița Năsăud.

Dacă ajungi la Bistrița și nu știi unde să te cazezi, îți dăm o idee: Pensiunea Conacul lui Horia, un loc potrivit pentru relaxare și zile pline de răsfăț. Sunt 5 camere spațioase, cu baie proprie fiecare, un living generos, cu bucătărie dotată complet. Pensiunea se închiriază integral sau pentru fiecare cameră în parte. Este construită în stil conac și vă veți putea bucura aici de liniște și bucate bune.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Prețurile pot suferi modificări, în funcție de sezon. 

***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *