Calator in Bascheti

Top 10 locuri magice din România, unde găsești locuri libere pentru Revelion
Top 10 locuri magice din România, unde găsești locuri libere pentru Revelion

Ne-ați tot întrebat unde mai puteți găsi locuri libere pentru Revelion în România. Vă arătăm, mai jos, o listă cu locații de vis de la noi, care vă vor face ca trecerea dintre ani să fie una de neuitat. Dacă veți faceți rezervare, tot în acest articol, vă vom povesti cum să vă protejați cheltuielile în caz că se întâmplă ceva neprevăzut și nu veți mai putea ajunge.

1.Gasthaus Grindeshti

Pensiune cu spa la munte

Unde? Văliug, Caraș Severin.

Ce ați spune ca de Revelion să mergeți la Văliug? Este una dintre cele mai spectaculoase stațiuni de munte din România, așezată la poalele munților Semenic. Este multă liniște, aer curat și peisaje de poveste, care îți vor încărca bateriile. E locul numai bun pentru o relaxare la spa, la pensiunea ,,Gasthaus Grindeshti”, situată în mijlocul pădurii, la marginea unui lac, cu ponton. Locația are un design superb, care împrumută ceva din cabanele autentice austriece. Așa sunt si serviciile aici: nemțești și de calitate.

2. Carpentiere Arena

Hotel cu saună în Sibiu

Unde? Valea Ștezii, comuna Rășinari, Sibiu.

Vă recomandăm o altă cazare aparte, la munte, într-un loc tare frumos, unde puteți petrece zile pline de răsfăț și relaxare: ,,Carpentiere Arena’’. Este un hotel cochet și luxos, amplasat aproape de pădure, cu ciubăr, care vă va surprinde prin atenția pe care o acordă turiștilor și prin calitatea serviciilor. Sunt 25 de camere, simple, garsoniere, dar și apartamente de lux, cu ferestre mari, prin care te vei putea bucura de peisajul de poveste din idilica Vale a Ștezii.

3. Cabana Tinovo

A House în Bucovina

Unde? Dornișoara, Suceava, la 7 km de Pasul Tihuța, la 20 de km de Vatra Dornei.

Călătorim, acum, într-un loc de poveste în inima Bucovinei, în satul Dornișoara, unde descoperim cabana Tinovo – o locație, cu adevărat, spectaculoasă, aflată în inima naturii, unde vei avea sărbători de basm, pentru că în zonă zăpada, iarna, este din belșug. E o cabană de tip A house, de inspirație nordică, care nouă ne place mult. Experiența unei relaxări la sauna panoramică este chiar tare. Cabana are 10 locuri și se închiriază integral.

4. Hotel Boutique Roser House

Hotel cu piscină în Colibița

Unde? Colibița, Bistrița Năsăud.

Să te trezești înconjurat de frumoasa priveliște pe care ți-o oferă lacul Colibița este un vis. Hotel boutique ,,Roser House’’ se află chiar pe malul lacului și te va uimi prin ospitalitate, căldură, dar, mai ales, prin peisajul de poveste pe care poți să-l admiri chiar din pat. Este o cazare premium, cu mâncare tare bună, unde dacă veți rezerva de sărbători, cu siguranță, nu veți da greș. Pont: din una decembrie, se va deschide o piscină exterioară superbă, cu apă încălzită.

5. Odăi din plai

Căsuțe de hobbit

Unde? Fundata, la 46 de kilometri de Brașov.

Vreți să petreceți sărbătorile într-un loc inedit? Atunci căsuțele de hobbit ecologice de la Odăi din Plai vă vor uimi. De cum ajungi, vei vedea că intri într-o lume de basm, ca-n poveștile lui J.R.R. Tolkien, în care hobbiții trăiau în căsuțe mici, făcute sub pământ. Ce poate fi mai frumos decât să stai la un pahar de vin fiert și să admiri natura prin geamul mic și rotund? Sunt 4 căsuțe individuale, tare faine, mobilate rustic și dotate complet, care pot primi, în total, 10 turiști. Există și o zonă de luat masa.

6. Sycamore Retreat Fundata

Cazare la Fundata

Unde? La 46 kilometri de Brașov.

Cauți un loc liniștit, mai puțin știut, departe de haosul orașului? Bine ai venit la ,,Sycamore Retreat’’ o căsuță modernă, situate în Fundata, în una dintre cele mai frumoase comune de la noi din țară. Este locul perfect ca să-ți încarci bateriile și unde să te mai deconectezi de la ale tale. Locul este izolat, în mijlocul naturii, dar vei avea parte de tot confortul de acasă, pentru că locația este dotată și utilată complet.

7. Samedru Guesthouse

Cabană în Măgura

Unde? Măgura, Brașov, la 194 kilometri de București.

În pitorescul sat Măgura din Piatra Craiului, vă invităm la ,,Samedru Guesthouse”, unde veți găsi o ospitalitate firească și… liniște, multă liniște. Este, cu siguranță, unul dintre locurile de cazare cu cea mai pitorească priveliște din România, unde sărbătorile au farmec. ,,Samedru Guesthouse” este o cabană premium cu arhitectură asemănătoare cabanelor din Franța și Elveția. Este construită în 2015 și are 16 camere duble, cu terasă spațioasă, restaurant, saună și șemineu.

8. Aventus Hotel

Hotel cu piscină și spa în Băile Felix

Unde? Băile Felix, Bihor, la 7 kilometri de Oradea.

Ați fost la Băile Felix? Dacă nu, ar putea fi o idee grozavă pentru a petrece Revelionul. Noi am fost, recent, la Hotel Aventus, care ne-a impresionat prin arhitectura modernă, prin facilități, prin serviciile de top și prin eleganța camerelor. Este răsfăț și relaxare, pentru că hotelul are o zonă de spa, wellness și o piscină generoasă. Este locul potrivit și pentru familiile cu copii.

9. Haita Land – Sihastru

Cabană la munte, în Bucovina

Unde? Gura Haitii, comuna Șaru Dornei, Suceava – la 27 de km de Vatra Dornei.

Vă invităm, pentru început, în inima Bucovinei, în Munții Călimani, la ,,Haita Land”, un complex de patru cabane premium. ,,Sihastru’’ este o căsuță mai mică, situată mai sus, spre vârf, locul ideal pentru a te relaxa și a sta alături de o persoană dragă. Capacitatea cabanei este de 2-3 persoane. Este un colț de rai, izolat în munți, unde puteți să stați liniștiți și să admirați natura, departe de lume.

Pentru disponibilitate și rezervări, vezi AICI!

10. Hotel Lostrița

Hotel în Maramureș

Unde? Baia Mare, la 148 de kilometri de Cluj.

Sărbătorile de iarnă au farmec, cu adevărat, în Maramureș, nu-i așa? Mai sunt locuri libere pentru a vă petrece Revelionul la Hotel Lostrița din Baia Mare. Sunt 36 de camere de 4 stele, aveți la dispoziție și spa, iar locul este faimos pentru păstrăvăria din incintă, unde veți servi cel mai bun pește cu mămăligă, dar și alte preparate delicioase, cum numai în Maramureș poți gusta.

*** Locurile de Revelion sunt disponibile la momentul publicării acestui articol.
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *