Calator in Bascheti

Top 5 locații de la munte cu piscină, unde poți plăti cu cardul de vacanță Pluxee Turist
Top 5 locații de la munte cu piscină, unde poți plăti cu cardul de vacanță Pluxee Turist

(Ad) Am așteptat un an întreg să vină căldura și, gata, deja vara este aici. V-am pregătit, mai jos, un top special cu pensiuni cu piscină și spa la munte, pentru cei care vor să aibă parte de răsfăț și relaxare cât cuprinde. Sunt locuri mai puțin știute, pe care le-am descoperit în călătoriile noastre prin țară. Avantajos este faptul că, în toate aceste locații, poți plăti cu cardul de vacanță Pluxee Turist. Îți explicăm detaliat, mai jos, cum poți folosi cardul în vacanță.

 1.Belle Mont

Unde? Remeți, județul Bihor – la 87 kilometri de Oradea și la 100 kilometri de Cluj.

Am ajuns la Belle Mont, la recomandarea unui prieten, iar locația nu ne-a dezamăgit. Ba, dimpotrivă, ne-a uimit prin facilitățile puse la dispoziția turiștilor. Pe lângă cele 8 camere primitoare și decorate superb, mâncarea tare bună, zona de spa ne-a intrat în suflet. Este inaugurată recent și îți oferă relaxarea de care ai nevoie. Piscina este generoasă, încălzită, construită cu elemente de decor din lemn, ai și jacuzzi, dar și o zonă de salină. Ce-ți poți dori mai mult pentru o vacanță reușită?

2. Cabana Albă

Unde? Beliș, zona Călățele-Pădure, județul Cluj – la 62 de kilometri de Cluj, la 96 de kilometri de Deva.

Cauți o escapadă în mijlocul naturii? Atunci, bine ai venit la Cabana Albă din Călățele-Pădure, aproape de comuna Beliș! Este alegerea perfectă dacă vrei să vii aici cu prietenii sau cu familia și să te bucuri de liniște, de peisaje de poveste și de timp de calitate alături de cei dragi. Sunt 4 camere, 4 băi, un living generos, dar și bucătărie complet utilată. Atracțiile locului sunt, evident, piscina și ciubărul, unde, cu siguranță, vei petrece clipe de relaxare de neuitat.

3. Perla Transilvaniei

Unde? Moldovenești, județul Cluj – la 10 kilometri de Salina Turda, la 10 minute de mers cu mașina de Cheile Turzii, la 427 kilometri de București.

Și tot în inima Transilvaniei, îți arătăm un loc superb, situat tot în mijlocul naturii: Pensiunea Perla Transilvaniei. Locația se află într-o zonă cu aer curat, chiar lângă pădure. Pensiunea este perfectă pentru cei care vor să se bucure de liniște și care vor să admire verdele superb al munților Apuseni. Sunt 7 camere mobilate simplu și cu mult bun gust. Ceea ce face, cu adevărat, special acest loc este piscina încălzită pe tot parcursul anului, dar și zona de spa, care oferă o priveliște încântătoare spre pădure.

4. Pensiunea Casa Dinainte

Unde? Sălicea, județul Cluj – la 15 kilometri de Cluj-Napoca, la 154 de kilometri de Oradea.

Aproape de Cluj-Napoca, în satul Sălicea, am descoperit un loc de poveste, cu răsfăț, la preț super bun: Casa Dinainte. Este locul potrivit să vii cu familia, cu copiii sau cu prietenii. Cazarea costă 375 de lei, camera dublă, iar, în preț, ai inclus micul dejun și accesul la spa gratuit. Dacă vii din exterior, plătești 50 de lei pentru spa, în timpul săptămânii, și 70 de lei în weekend, în limita locurilor disponibile. Casa Dinainte are 13 camere spațioase, cu terasă și mobilate cu mult bun gust, sală de conferințe și teren de sport. Este acea evadare de care ai nevoie, uneori, din tumultul orașului.

5. Apuseni Wild

Unde? Remeți, Bihor – la 87 kilometri de Oradea și la 100 kilometri de Cluj.

Apuseni Wild este o minunăție de cazare, situată într-un cadru natural pitoresc, la poalele unei stânci imense, care te va duce cu gândul spre destinații exotice. Locația se află în apropierea satului Negreni, unde se organizează celebrul târg vintage care atrage turiști din toată lumea. Te va impresiona piscina aflată chiar sub o stâncă, pe care curge o cascadă, și îți oferă o priveliște uimitoare spre Valea Iadului. Ai la dispoziție și zonă de spa, cu ciubăr, masaj, zonă de relaxare. Sunt 17 camere confortabile, spațioase și decorate modern. De aici, poți face drumeții pe munte sau excursii off road.

(*AD) Pont: În aceste locații, poți plăti cu cardul de vacanță Pluxee Turist. Este atât de simplu.

Pasul 1: Descarci aplicația gratuit din iOS sau Android;

Pasul 2: Din aplicație selectezi categoria ,,Turist’’ și decizi în ce zonă vrei să mergi;

Pasul 3: Alegi cazarea dorită. Găsești o rețea extinsă de locații superbe din toată țara.

Dacă ai cardul Pluxee Turist, trebuie să știi că, în aplicația Pluxee, găsești cazări superbe din toată România, poți vedea soldul disponibil sau codul PIN. Nu uita: soldul are valabilitate un an de la data alimentării. Vezi mai multe aici!

Obiective turistice din zona Cluj: Cascada Vălul Miresei, Cheile Turzii, Salina Turda, Cascada Ciucaș, Castelul Banffy, Parcul Natural Apuseni, Parcul de Agrement ,,Moara de Vânt’’.

Obiective turistice din zona Bihor: zona Șuncuiuș, satul Roșia, Peștera Urșilor, Peștera Ungurul Mare, Peștera Ghețarul Focul Viu, Oradea, Defileul Crișului Repede, Stâna de Vale.

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.

***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *