Calator in Bascheti

Vacanță de 1 Mai, la super preț, în Maramureșul de poveste (240 lei: 3 zile, demipensiune, papa bun)
Vacanță de 1 Mai, la super preț, în Maramureșul de poveste (240 lei: 3 zile, demipensiune, papa bun)

Peisajele de poveste, mâncarea bună, dar mai ales ospitalitatea au făcut din Maramureș una dintre cele mai căutate destinații turistice în România. Nici cu ocazia mini vacanței de 1 Mai, moroșenii nu s-au lăsat mai prejos și au venit cu oferte greu de refuzat.

UPDATE: Locurile pentru vacanța de 1 mai s-au epuizat! Mai sunt însă locuri pentru sejurul de Paște, pentru ofertă și preț contactați proprietatea la numărul de telefon: 0751936838.

Pentru mini vacanța de 1 Mai, ne-a sărit în ochi o ofertă din pitorescul Oncești din Maramureșul istoric. Nu e loc mai bun să te bucuri de câteva zile libere decât acolo unde se respiră tradiție, la pensiunea lui Vasilică Ceterașu, devenit cunoscut în show-ul „Românii au talent”. Este, poate, una dintre pensiunile care, pentru noi, e deja acasă, pentru că așa se simte orice oaspete, care ajunge aici. E o pensiune într-o construcție nouă, unde tradiționalul se îmbină perfect, cu modernul.

UNDE?
Pensiunea Vasilică Ceterașu – Oncești, Maramureș: la 566 km de București, la 354 km de Iași, la 190 km de Cluj, la 421 km de Timișoara

OFERTĂ DE 1 MAI LA PENSIUNEA VASILICĂ CETERAȘU

Pachetul conține două nopți de cazare cu demipensiune și costă 480 de lei pentru două persoane (240 de lei/ persoană, locul în camera dublă). Perioada este de 1 – 3 Mai, dar, la cerere, poate fi prelungit sejurul sau schimbată data de intrare. Pachetul include mic dejun și cină tradițională (mâncarea aici e bună tare, poate, cea mai bună din toate locurile în care am ajuns). Evident, de la cină, nu vor lipsi horinca și afinata, specialitățile casei.

PONT: Pensiunea Vasilica Ceterasu are o oferta buna și pentru vacanta de Paste cu mesele incluse, prânz festiv, petreceri cu ceterași, gătit în straie populare și program special pentru copii.

CUM AJUNGI ÎN MARAMUREȘ?

Cu trenul: Ruta București – Sighetu Marmației. Timp: 13 ore și 37 minute. Se călătorește noaptea, iar costul biletului e 118 lei. Din Sighet, mai aveți de parcurs 13 de km.

Cu mașina: din București – 556 km (aproximativ 9 ore). De preferat să alegeți ruta Ploiești, Târgu Mureș, Bistrița.

TOP OBIECTIVE TURISTICE ÎN MARAMUREȘ

– Pârtiile de la Cavnic, la 43 de km

– Drumul unde mașinile urcă singure, la 43 de km

– Mocănița de la Vișeu de Sus, la 49 de km

– Cimitirul Vesel, la 31 de km

– Memorialul Durerii, la 13 km

– Mănăstirea Bârsana, la 10 km

PENTRU REZERVĂRI: 0751936838

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *