Vacanță de vis, la preț bun, în inima munților (390 lei, 3 zile, 4 mese, piscină)
Vacanță de vis, la preț bun, în inima munților (390 lei, 3 zile, 4 mese, piscină)

Am găsit pentru tine, un loc mai puțin știut, care te va uimi. ,,La Grotta Resort” este unul dintre cele mai frumoase și originale concepte de cazare din România. Este un paradis, ascuns la poalele munților Apuseni, care te duce cu gândul la satele tradiționale ale Greciei. Un colț mediteraneean de poveste, de care te poți bucura la un raport preț-calitate excelent. Și asta pentru că ,,Grotta Resort” vine acum cu o ofertă, de început de an, de nerefuzat.

Unde? Vadu Crișului, Bihor: la 540 km de București, la 107 km de Cluj, la 235 km de Timișoara, la 526 km de Iași.

Ce-ai zice de un loc în care te vei deconecta de la tot și toate, dar unde te vei simți în siguranță și vei avea parte și de confort? Așezat la poalele muntelui, înconjurat de frumusețea pădurilor Vadului Crișului, ,,La Grotta Resort” este locul perfect unde să îți încarci bateriile, departe de agitația orașului, pentru începutul de an. ,,La Grotta Resort” înseamnă, de fapt, 9 vile de lux, construite sub forma unui amfiteatru, în stil mediteraneean. Locul este perfect pentru relaxare atât vara, datorită piscinei exterioare încălzite, cât și în zilele mai răcoroase, când vă puteți bucura de o baie în ciubărul cu apă sărată sau de o sauna finlandeză cu aromoterapie.

Vezi oferta AICI!

Pentru mai multe detalii și rezervări: AICI!

Inspirate din arhitectura grecească, vilele se remarcă prin simplitate și bun gust, fiind dispuse într-un amfiteatru special gândit pentru a-ți încânta privirea cu o priveliște impresionantă, care liniștește și bucură fiecare suflet. Ceea ce ne-a plăcut cel mai mult aici, dincolo de concept, este priveliștea uimitoare spre Munții Pădurea Craiului.

Oferta lunile ianuarie-februarie ,,La Grotta Resort”

Oferta sună cam așa: sunt 2 nopți de cazare, cu date la alegere, în regim demipensiune, cu mic dejun și cină, a la carte, la prețul de 390 de lei/ persoană / pachet. În preț, este inclus și accesul la la ciubăr și noaptea și la piscina încălzită (23- 27 grade). Pentru copii, prețul este de 100 de lei / copil, între 6 și 12 ani. Copiii sub 5 ani au parte de gratuitate. Se poate achita și cu carduri/vouchere de vacanta și nu se solicită avans.

Oferta o poți vedea AICI!

Mai multe detalii despre resort vezi: AICI!

Ce poți face aici?

– Zona este recunoscută pentru peisajele superbe, traseele montane și cele mai multe peșteri din țară;
– Rafting pe Crișul Repede;
– Cascada și Peștera Vadu Crișului – la 1800 de metri de ,,La Grotta Resort’’;
– Trasee via ferrata, la 800 de metri de ,,La Grotta Resort,,;
– Trasee montane marcate și cu puncte belvedere, la 50 de metri de ,,La Grotta Resort’’.

 

De reținut:
***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și gestionarea pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheți.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *