Vacanță de vis, la preț de neratat, în raiul de la Castel (198 de lei pe noapte, 2 mese incluse)
Vacanță de vis, la preț de neratat, în raiul de la Castel (198 de lei pe noapte, 2 mese incluse)

Miroase deja a vacanță și toți ne gândim unde oare să mergem. Și noi te întrebăm ce planuri ți-ai făcut. Ce-ai zice ca vara aceasta să evadezi în mijlocul naturii, unde poți să uiți de tot și de toate și să te bucuri de un paradis pe pământ? Să ai doar pentru tine un loc de poveste, unde îți vei mai trage sufletul în liniște și unde vei descoperi frumusețile pe care are să ți le ofere un colț de rai neștiut. Îți arătăm, astăzi, una dintre cele mai frumoase pensiuni în care noi am ajuns: Harmonia Mundi.

Harmonia Mundi este o pensiune-castel, construită într-o zonă foarte frumoasă, cu view, pe panta unui deal. Priveliștea spre munții Apuseni, spre cultura de lavandă din fața castelului, acum inflorită, ciubărul, dar și mâncarea tradițională, ca la mama acasă, îți vor aduce relaxarea de care ai atâta nevoie.

Unde?
Vlaha, Cluj: la 462 km de București, la 288 km de Brașov, la 329 km de Timișoara, la 17 km de Cluj-Napoca, la 413 km de Iași. 

Harmonia Mundi ( La Castel ) se află în Vlaha, unul dintre cele mai tradiționale sate din Țara Călatei. Este un loc liniștit, unde poți să te bucuri de natură, unde poți să citești o carte și să cunoști pe îndelete o bucată din viața autentică a Transilvaniei. E un concept de cazare premium, pe care noi l-am descoperit pentru prima dată anul trecut, iar de atunci a rămas un loc în care ne-am întoarce oricând.

Harmonia Mundi este făcută de o familie iubitoare de cultură și artă. Detaliile arhitecturale, precum și gresia, faianța și tapițeria numită chiar Harmonia Mundi, toate sunt create de artiști clujeni consacrați. Pensiunea găzduiește permanent o expoziție de pictură care armonizează perfect cu ambientul delicat (Adrian Podoleanu).

Pensiunea este mai mult decât potrivită pentru vremurile pe care le trăim atât prin poziționarea ei, la marginea unei păduri, cât și prin faptul că are doar 6 camere și un apartament fiecare fiind dotată cu o baie proprie cu un design organic, în care modernul se îmbină armonios cu stilul tradițional. Ne-a plăcut ospitalitatea personalului și serviciile premium, cum rar găsești în România, la un preț bun. Așa se justifică și nota mare de pe Booking: 9.6, în cinci ani de la deschidere. Vezi mai multe despre acest loc de poveste: AICI

Există și un apartament cu intrare separată și terasă privată, compus din 2 dormitoare, 2 băi, cameră de zi, sufragerie cu bucătărie integrată și complet echipată ce oferă găzduire celor care doresc intimitate și confort, chiar pe o perioadă mai lungă.

Puteți veni și cu animalele de companie. Locația acceptă câini și pisici, cu condiția să fie educați și să nu deranjeze. Mâncarea este tare bună, făcută în casă, cu produse locale. E un lucru rar în România, având în vedere că puține pensiuni acceptă animalele de companie.

Ofertă de neratat pentru vara 2021

Harmonia Mundi vine cu un pachet turistic avantajos, pentru cei care vor să petreacă mai multe zile, într-un loc de poveste, în inima naturii. Sunt 5 nopți de cazare, cu două mese incluse (regim demipensiune). Prețul sejurului este de 990 de lei/persoană, ceea ce înseamnă 198 de lei pe noapte / persoană, cu toate cele două mese incluse. Atenție, locurile sunt limitate, iar prețul este valabil pentru un sejur de 5 nopți. Pont: e perioada perfectă ca să ajungeți aici, pentru că este exact momentul în care înflorește lavandă, din grădina castelului.

Vezi mai multe detalii despre ofertă și disponibilitatea: AICI

Cazare cu demipensiune
* Acces la SPA Nordic gratuit la 5 nopți de cazare. Veți fi surprinși cât de relaxant este să stai la spa, în mijlocul naturii, să vezi pădurea și să auzi doar liniștea.

SERVICII PREMIUM EXTRA
– mese fine, gătite din cele mai bune ingrediente locale.
– plimbări în natură fără să te urci în mașină,  există un traseu turistic marcat în pădurea din spatele pensiunii.
– masaj de relaxare la cerere.

CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?

– Drumeții în pădurea din apropiere
– Cluj-Napoca (la 17km)
– Cetatea medievală de la Liteni
– Munții Apuseni – stațiunea Băișoara, Buscat ski-resort
– Cheile Turzii
– Salina din Turda
– Rimetea și cetatea Colțești
– Stațiunea Beliș-Fântânele

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE la butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *