Calator in Bascheti

8 locații de vis, din România, cu piscine încălzite și iarna
8 locații de vis, din România, cu piscine încălzite și iarna

Vrei o iarnă de poveste? Avem chiar la noi acasă locuri tare faine, unde unde vei avea parte nu doar de natură pură, dar și de relaxarea și de răsfățul pe care le meriți din plin. Munte, peisaje ireal de frumoase, dar și piscine cu o priveliște grozavă. Sună bine, nu? Hai să le descoperim împreună!

1.  StockEstate Moieciu

Cabană cu piscină exterioară încălzită și iarna.

Unde? Moieciu de Jos, județul Brașov

Vă arătăm, acum, o cabană premium, mai puțin știută, situată aproape de București, la Moieciu de Jos: ,,Stockestate Moieciu”, aflată în inima naturii. Peisajul de aici este unul de poveste. Este ca și cum te-ai afla deasupra norilor. Veți putea admira munții semeți din jur chiar din piscina cu apă caldă. Sunt 7 dormitoare cu baie proprie fiecare, un living generos și o bucătărie complet utilată. Afară, aveți loc de grătar, foișor, ciubăr și o terasă imensă.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare

2. Panoramic Resort Colibița

Pensiune cu piscină la Colibița

Unde? Colibița, Bistrița Năsăud: la 165 km Cluj, la 489 km de București, la 285 km de Iași.

Îți propunem un resort de poveste, de care nu credem că ai auzit, dar care arată ca afară… sau am îndrăzni noi să spunem că este chiar mai frumos decât ce am văzut noi în străinătate. Se numește ,,Panoramic Colibița” și-l găsiți în Alpii României, în Bistrița-Năsăud, în localitatea cu cel curat aer din țară.

Este locul perfect să ajungi iarna sau vara, pentru că au piscină incredibil de frumoasă cu priveliște panoramică spre Lacul Colibița, încălzită tot timpul anului. E un resort la standarde de calitate cum rar găsești în România, care îți va oferi relaxarea de care ai nevoie. Punctul forte, pe lângă interiorul cu design superb, actual, este piscina infinită, care îți dă senzația că se unește cu lacul, așa cum doar în țări exotice ca Bali mai poți să vezi.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

3. TARNIȚA PARADISE RESORT

Complex turistic pe malul Lacului Tarnița, cu piscine exterioare încălzite și iarna.

Unde? Mărișel, la 38 de kilometri de centrul orașului Cluj Napoca.

Mergem acum pe malul Lacului Tarnița, unde se află cel mai nou complex turistic de la noi: ,,Tarnița Paradise Resort’’. Locația se află într-un cadru natural tare frumos, la intrarea în comuna Mărișel din județul Cluj și oferă servicii de calitate, premium. Ceea ce ne-a uimit aici, este faptul că poți face baie și iarna. Sunt două piscine încălzite, care te vor relaxa în orice anotimp. Ce poate fi mai frumos decât să stai în piscină, la un pahar de vin, cu prietenii și să admiri peisajul? ,,Tarnița Paradise Resort’’ are 4 vile și 5 mini vile, situate chiar pe malul Lacului Tarnița.

Bine de știut: Vilele se închiriază în întregime.

Vezi cât costă o noapte de cazare, aici! 

Dacă ai o pensiune sau o unitate de cazare, poți să te înscrii pe harta proprietăților sustenabile, recomandate de Călător în Bascheti. Vezi mai multe detalii, aici!

4. HOTEL BOUTIQUE ROSER HOUSE

Hotel în Colibița, cu piscină exterioară cu apă caldă și iarna.

Unde? Colibița, Bistrița Năsăud.

,,Hotel Boutique Roser House’’ se află chiar pe malul Lacului Colibița și te va uimi prin ospitalitate, căldură, dar, mai ales, prin peisajul de poveste pe care poți să-l admiri de la piscină, ori prin ferestrele generoase, chiar din pat. Este o cazare pe care trebuie să o puneți pe lista de călătorii pentru anul acesta. Să te trezești înconjurat de frumoasa priveliște pe care ți-o oferă lacul Colibița este un vis. Recent, locația a inaugurat o piscină exterioară superbă, infinity, cu apă încălzită, potrivită pentru serile reci de iarnă.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

5. RETREAT MĂRGĂU APUSENI

Pensiune cu piscină exterioară încălzită și iarna în Apuseni

Unde? Mărgău, Cluj: la 68 de km de Cluj-Napoca, la 446 km de Iași, la 255 km de Timișoara, la 462 km de București.

Putem spune că piscina de tip ,,infinity”, de la pensiunea ,,Mărgău Apuseni” este una dintre cele mai instagramabile destinații de vacanță, în această vară, în România și una dintre cele mai spectaculoase piscine de munte, pe care le-am văzut noi vreodată. Prin modul în care a fost suspendată, un lucru deloc ușor de executat din punct de vedere arhitectural, piscina este o premieră absolută la noi. Suspendată la patru metri de pământ, piscina are o lungime de șapte metri și îți lasă impresia că se unește cu muntele. Nu mai are rost să vă spunem că priveliștea spre munți este una tare faină.

Pentru disponibilitate și prețuri vezi AICI.

6. APUSENI WILD

Pensiune în Apuseni cu piscină încălzită iarna 

Unde? Remeti, Bihor – la 87 km de Oradea și la 100 km de Cluj

Așezată la poalele muntelui, în apropierea satului Negreni (15 km), unde se organizează celebrul târg vintage, care atrage turiști din toată lumea, „Apuseni Wild” te va uimi atât cu frumusețea lui, cât și cu sălbăticia locului, fiind, din punctul nostru de vedere, unul dintre cele mai pitorești locuri din Apuseni. Terasa, dar și camerele oferă o panoramă splendidă asupra Văii Iadului.

Ceea ce uimește aici e piscina, săpată chiar lângă o stâncă, acoperită iarna. Printre serviciile suplimentare, pe care le oferă pensiunea, sunt drumețiile pe munte, sală cu biliard și tenis de masă, un centru spa cu saună, dar și excursii off road. Drumul cu mașina este unul de poveste, iar când nu rămâneți să vă relaxați la piscină, merită să explorați traseele din zonă.

Vezi cât costă o noapte de cazare, AICI! 

7. Elysium Cabin

Cabană cu piscină în Cluj

Unde? Păltinei, Someșul Rece, jud. Cluj

Într-un cătun idilic din Munții Apuseni, la Păltinei, aflat la 32 de kilometri distanță de Cluj Napoca, descoperim trei bungalouri, tare frumoase, de tip tiny house, ridicate pe coasta unui deal. Cabanele au fiecare dormitor, cu baie privată, și separat un living spațios.
Atu-ul proprietății este mini piscina încălzită pe tot parcursul anului. E locul perfect, unde să te relaxezi și să admiră culorile vii ale apusului, cum cad peste sat. Există și zonă de grătar, ceaun și firepit.

Vezi cât costă o noapte de cazare, aici! 

8. R. House

Casă de vacanță cu piscină în Gorj

Unde? Cărpiniș, jud. Gorj.

Și tot în Gorj, într-un peisaj spectaculos, la poalele Munților Parâng, casa de vacanță R.House, pune la dispoziția turiștilor o piscină superbă, de tip infinity, încălzită tot timpul anului. Locația are cinci dormitoare, șapte băi, un living generos și zone de relaxare. Camerele sunt mari, decorate modern și cu mult bun gust.

Vezi aici cât costă o noapte de cazare!

Dacă ai o pensiune sau o unitate de cazare, poți să te înscrii pe harta proprietăților sustenabile din România, recomandate de Călător în Bascheti. Vezi mai multe detalii, aici!

Călătorii inspirate vă dorim!

***Acesta este un review by calatorinbascheti.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor pensiunii.
***Calatorinbascheti.ro este un proiect independent. Dacă ți-a plăcut acest articol, ne poți susține cu un SHARE prin butonul de share Facebook de mai jos.

Distribuie articolul prietenilor tai

Citeste si...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *